пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Сіячам розумного, доброго, вічного...

         Шановні вчителі математики, колеги, друзі!

Від усієї душі вітаю Вас з перемогою в конкурсі "Вчитель року". Дякую Вам за неймовірні враження від щирого спілкування під час конкурсу, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і до прекрасної науки МАТЕМАТИКИ. За теплоту сердець, які завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Бажаю Вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, слухняних та розумних учнів. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача. Дякую за підтримку й висловлюю надію, що це лише ус­пішний початок нашої співпраці.
Моя перемога - це перемога кожного з нас. Представляти Хмельницьку область на ІІІ етапі - для мене велика відповідальність. Знаю, що повинна виправдати Ваші сподівання, тож запевняю, що зроблю для цього все можливе. 

9 коментарів :

  1. Для Вас він став незабутнім уроком – уроком життя, де панувала особлива атмосфера довіри, взаємопідтримки та поваги, налаштував думки й серця на вияв кращих рис учительства через творче суперництво, визнання та пошанування, дав змогу відкрити нові грані педагогічної майстерності. Попереду – випробування на Всеукраїнському рівні. Творчих злетів наснаги, терпіння, оптимізму, успіхів у праці й у навчанні вам, шановно колего !

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

      Видалити
  3. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

    ВідповістиВидалити
  6. Бажаю очі щоб блищали,
    Натхнення щоб не залишало!
    І Думка щоб була стрімкою
    У поєднанні із Метою!
    Бажаю Нових Відкриттів
    Найкращій в колі Вчителів!

    ВідповістиВидалити
  7. Щиро дякую за підтримку, шановні колеги! Професія вчителя – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів. Ми разом з Вами прищеплюємо своїм вихованцям любов до знань, сіємо в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваємо складний духовний світ буття, даємо мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредитом.
    Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це здається непросто. Та радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ми виконуємо гідно, завжди були і залишаємось головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.
    Низький уклін вам, дорогі колеги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.
    Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.

    ВідповістиВидалити