вівторок, 2 лютого 2016 р.

Конкурс "Вчитель року - 2016"


Шановні колеги! Сучасний вчитель - це професіонал, майстер, людина, яка любить дітей і закоханий в свою професію. Він постійно удосконалюється, працює над новими технологіями навчання та виховання. А на Вашу думку, який повинен бути сучасний вчитель математики?

14 коментарів :

  1. Оксано, від щирого серця вітаю з перемогою! Сили та наснаги на наступному етапі побудови власного вектору УСПІХУ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую за вітання! Було дуже приємно спілкуватися з професіоналами й майстрами своєї праці. Надіюся на подальшу співпрацю. Успіхів Вам у всьому!!!

      Видалити
  2. Оксана Григорівна, щиро вітаю Вас із перемогою в обласному етапі конкурсу "Учитель року - 2016". Наснаги Вам у подальшій роботі та нових перемог.)))

    ВідповістиВидалити
  3. Оксана Григорівна, щиро вітаю Вас із перемогою в обласному етапі конкурсу "Учитель року - 2016". Наснаги Вам у подальшій роботі та нових перемог.)))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую!!! Я вражена Вашим талантом і добрим серцем. Успіхів Вам!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Учитель — головна фігура педагогічного процесу. Його особистий приклад — могутній фактор виховного впливу. Завдяки спілкуванню з учнями вчитель виховує їх не тільки словом, а й всіма якостями своєї особистості. Діти, говорив Л, Толстой, переймаються прикладом у сто разів сильніше, ніж найкрасномовнішими і найрозумнішими повчаннями. Вони (особливо це стосується дітей молодшого віку) копіюють учителя, наслідують його на кожному кроці. Вилив авторитетного педагога на учнів залишає свій відбиток на все їхнє життя. "Золотим правилом" науки виховання вважав К. Ушинський тезу: "Вчителеві треба бути таким, якими він хоче бачити своїх вихованців".
    Головне завдання вчителя — навчати і виховувати. У ньому закорінені функції педагога. А Ви саме така!!! Творчих успіхів у подальшому

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я - щаслива людина, тому що в мене є такі друзі, вчителі-однодумці, як Ви. Дякую за підтримку та творчу співпрацю!!!

      Видалити
  6. Від педагогів вимагається багато чого: бути коректними, уважно ставитися до дітей, виявляти цікавість до своєї роботи, предмету. На мою думку, сучасному вчителю необхідно володіти такими якостями як терпіння, інтелігентність, освіченість, тактовність, уважність, мобільність, ерудованість та стресовитривалість, мати почуття стилю, смаку, міри, на гарному рівня володіти технічними засобами та сучасними освітніми новинками.

    Відмінними рисами справжнього педагога повинні бути нестримне бажання постійно саморозвитватися, самовдосконалюватись, неперервне розширення власного кругозору, вдосконалення та пошук нових методів викладання. Справжній вчитель не перестає здобувати нові знання все життя, бо педагогіка – це наука, яка не стоїть на місці, це постійний рух тільки в перед, у ногу з часом. Творчий наставник завжди використовує у викладанні сучасні та цікаві методи та прийоми. Відвідування різноманітних семінарів, курсів та мастер-класів – ще одна складова цієї професії.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

      Видалити
  7. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

    ВідповістиВидалити
  8. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

    ВідповістиВидалити
  9. Вітаю з перемогою, гідною Вас! Дякую за підняття престижності професії "вчитель математики"! За те, що у відкритому світі математики Ви шукаєте маловідоме, цікаве, нове! Ваш творчий підхід у роботі, постійний пошук та безупинний рух уперед заслуговує на повагу! Бажаю успіхів і перемог!

    ВідповістиВидалити
  10. Оксано Григорівно! Ви дуже талановита і творча людина!Ця перемога гідна Вас!Від щирого серця бажаю нових перемог, злетів, творчих успіхів. Нехай доля хавжди Вам посміхається !

    ВідповістиВидалити
  11. Оксана Григорівна, Ви вчитель високого професіоналізму, в соїй роботі Ви проявляєте креативність, творчість та уміння донести до дитини навчальний матеріал. Бажаю Вам не зупинятися перед досягнутим, нових звершень та перемог!

    ВідповістиВидалити