четвер, 23 березня 2017 р.

Команда "Ерудит" - переможець битви шкіл!!!




Команда "Ерудит" - переможець битви шкіл!!!

22 березня 2017 року у навчально-виховному комплексі №10 відбулися зйомки телепроекту «Битва шкіл». Під час захоплюючої інтелектуальної гри усі команди показали себе чудовими знавцями місцевого самоврядування та рідного міста Хмельницького. Більше того – прекрасними знавцями історії України, яку вивчають у школах. Відповідаючи на запитання ведучого Володимира Гули в умовах обмеженості часу, діти проявили високу ерудицію, кмітливість і вміння працювати в команді. Вкотре довели, що вони є гідними громадянами славетного міста над Бугом, молодою елітою України.
На запитання, які не змогли відповісти учасники команд, відповідали активні вболівальники, які за правильні відповіді отримували призи від Хмельницької міської ради.
У підсумковому двобої зійшлися команди гімназії №2 та команда Хмельницької гімназії№1 імені Володимира Красицького "Ерудит". Остання виявилась найсильнішою. Тож команда-переможець сьогоднішньої «Битви шкіл» гімназії №1 ім. В. Красицького отримала в подарунок від міського голови Олександра Симчишина подорож до Верховної Ради України. Читати далі...

Немає коментарів :

Дописати коментар