пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

ІІІ тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016"


14 квітня 2016 року у Львові відбулося урочисте відкриття ІІІ (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу
«Учитель року – 2016»
Урочистості з нагоди Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації "Математика" відкрив заступник директора з науково-педагогічної роботи Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Кацюба. Учасників заходу привітав головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Богдан Кудренко.
Начальник управління освіти департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Світлана Книшик привітала учасників конкурсу, побажала професійного зростання й творчих надбань. «Участь у конкурсі такого рівня уже свідчить про те, що ви найкращі», - зазначила вона.
Голова журі конкурсу, директор Фізико-математичного інституту Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, доктор фізико-математичних наук, професор Микола Працьовитий у своєму виступі наголосив на важливості професії вчителя математики. Він подякував колегам за наснагу та терпіння. «Журі буде принциповим і правдивим, а робота наша – прозорою і доброзичливою. – Не усі ви станете переможцями, але головне, що ви перезнайомитесь, наберетесь досвіду, потоваришуєте»,- підкреслив голова журі.

1 коментар :