середу, 14 жовтня 2015 р.

Давайте познайомимося...


Шановні колеги! Дорогі учні та батьки! 


Ви завітали на блог 
Ратушняк Оксани Григорівни
вчителя математики 

Тут Ви зможете знайти корисну інформацію з математики, методики її викладання, конспекти уроків та мої напрацювання. До Вашої уваги пропоную деякі питання науково-дослідницької роботи з математики, особливості роботи з обдарованими дітьми. Запрошую переглянути фотогалерею світлин подій зі шкільного життя та новини з методики виховання юного покоління. 
Буду рада обмінятися досвідом!



  • В рубриці ПОРТФОЛІО розміщено загальну інформацію про мене, опис власного досвіду та результативність педагогічної діяльності; виступи  на семінарах, конференціях, педагогічних радах.
  • В МЕТОДИЧНОМУ ДАЙДЖЕСТІ пропоную власні методичні розробки, проекти, авторські навчальні посібники та матеріали для ґрунтовного вивчення математики; сучасні освітні нововведення  та  актуальні проблеми модернізації освіти.
  • В рубриці МАТЕМАТИКА  (5-11 клас) розміщені власні конспекти уроків, роздаткові матеріали та презентації до них.
  • ПОЗАКЛАСНА РОБОТА містить сценарії математичних вечорів, конкурсів, КВК, завдання для брейн-рингів та різноманіття математичних цікавинок.
  • Для учнів підготовлена рубрика УЧНЯМ, в якій  розміщено матеріали для підготовки до уроків, повторення вивченого матеріалу, корисні поради психолога та математичні поради-секрети, онлайн тести  та матеріали для підготовки до ЗНО - 2016 з математики.
  • В рубриці КОНКУРСИ розміщено матеріали для роботи Школи олімпійського резерву та  шкільного Наукового товариства, запропоновано власні напрацювання - методичні матеріали з питання організації та написання науково-дослідницької роботи.
  • ВИХОВНА РОБОТА  містить світлини подій мого  класу та власні розробки сценаріїв виховних годин, творчих звітів  та родинних свят.
  • Рубрика БАТЬКАМ пропонує розклад уроків та режим роботи Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького, поради досвідчених педагогів з питання виховання підростаючого покоління. 
Запрошую всіх до співпраці!

З повагою Оксана Григорівна Ратушняк 

2 коментарі :